Samenvatting Scherpenzeel – VVOG

Speelronde 22 in de 4e Divisie D. Seizoen 2023/2024

Voor de tweede maal treffen we VVOG, ditmaal thuis op sportpark De Bree-Oost. Op zaterdag 7 oktober was VVOG de koploper in de 4e Divisie D. Scherpenzeel won de uitwedstrijd met 2-0 (doelpunten Biya en de Graaf) maar verloor Tristan Wallet met een ernstige knie blessure. Tristan is geopereerd, maar zijn revalidatie is nog een lange weg. VVOG miste op 16 december de wintertitel door een 2-1 verlies bij Buitenpost. Sindsdien zit de klad er in bij onze gasten, die daarna nog één maal wonnen, thuis tegen TVC ’28 met 1-0. Daarna volgden vijf nederlagen op een rij. Kan VVOG het tij keren op de Bree-Oost? Twee weken geleden na de overwinning op Longa ’30 (3-0) stond er in de media dat Scherpenzeel met plakband aan elkaar zit. Navraag leert dat de rollen met plakband weer zijn aangevuld, maar dat er nog acht spelers helemaal niet fit zijn of nauwelijks fit zijn. Toch heeft trainer Janssen weer een elftal binnen de lijnen weten te brengen. Hoe het afliep zaterdagtegen VVOG ziet u in onderstaande samenvatting.

Media Henkie