Samenvatting Scherpenzeel – Pelikaan-S

Speelronde 18 in de 4e Divisie D. Seizoen 2023/2024

Eindelijk was het weer zover. De laatste 4 thuiswedstrijden van 2023 gooide het weer nogal wat bakken met water in de samenvattingen. Hopelijk blijft het nu een poosje droog op de zaterdagmiddagen. Zaterdagmiddag was dus de wedstrijd thuis tegen Pelikaan-S uit het Groningse Oostwold. Toen (9 september 2023) was het bloedheet en verloor Scherpenzeel niet alleen 2 punten maar ook middenvelder Eef van Riel. Diezelfde Eef van Riel startte zaterdag voor het eerst sinds die wedstrijd weer in de basis. Ook Timo Jochemsen mocht zei het na een kortere blessure weer starten vanaf het eerste fluit signaal. Bij Scherpenzeel ontbraken zaterdag Tristan Wallet, Guido den Daas, Stijn Willigenburg en Corné Davelaar wegens blessures. Lars ten Teije ontbrak wegens een schorsing.

Hoe het afliep ziet u in onderstaande samenvatting.

Media Henkie

Samenvatting Scherpenzeel – Pelikaan-S