Samenvatting Spakenburg – Scherpenzeel

In de tweede voorronde van de TOTO KNVB BEKER zijn Spakenburg & Scherpenzeel elkaars opponenten

Ja, na de eerste voorronde gewonnen te hebben van Zwaluw VFC in Vught (1-5 red.), was het wachten op de loting wie onze tweede tegenstander zou worden. Nou dat was geen misselijke loting toen daar de halve finalist (SV Spakenburg) van vorig seizoen uit de koker kwam rollen. Ooit lang geleden (1985/1986 red.) speelden beide teams in één competitie, toen was dat nog de 1e klasse. Destijds ging Scherpenzeel op 5 oktober 1985 in Spakenburg met 5-1 onderuit (4x Melrik Beukers red.), het doelpunt aan de blauwe zijde van de Westmaat werd toen voor Scherpenzeel gescoord door ??. In de thuiswedstrijd op dinsdag 8 april 1986 op De Bree-Oost won Scherpenzeel met 1-0 door een afstandsschot van Albert (Appie) Erisman.

Scherpenzeel moet het in deze tweede voorronde doen zonder Bjorn Cuperus (lies), Olivier Pilon (hamstring), Eef van Riel (enkel) en Bryan Burgerhout (hamstring).

Hoe het Scherpenzeel (ondanks de vier afwezigen) ditmaal verging aan de blauwe zijde van de Westmaat, kunt u zien in onderstaande samenvatting.

Media Henkie