Samenvatting VVOG – Scherpenzeel

Speelronde 7 in de 4e Divisie D. Seizoen 2023/2024

Zaterdag 7 oktober 2023, Scherpenzeel gaat op bezoek bij koploper VVOG in Harderwijk. Ondanks dat het pas speelronde 7 is, wordt er toch al gesproken over een heuse topper. Beide teams hebben een verleden als het gaat om zaterdag -zondagvoetbal. Beide secties speelde vroeger tegen elkaar. Nu is de historie van de zaterdag teams ver te zoeken, we moeten terug naar het seizoen 1985/1986 toen de eerste klasse nog het hoogste amateur niveau was. Op zaterdag 5 april stonden beide teams toen ook op De Strokel tegenover elkaar. VVOG trok toen die middag met 3-2 aan het langste eind. Beide Scherpenzeelse doelpunten werden die middag gemaakt door René van Dam.

Hoe het zaterdag beide teams verging ziet u in onderstaande samenvatting. Veel kijk plezier.

Samenvatting VVOG – Scherpenzeel