A-selectie seizoen 2023/2024

Voorafgaand aan het nieuwe seizoen (2023/2024) mag de jaarlijkse fotoshoot niet ontbreken

Net als bij de andere clubs mag ook bij VV Scherpenzeel de jaarlijkse fotoshoot niet ontbreken. Want een nieuw seizoen betekend ook nieuwe spelers, en uiteraard ook dat er spelers/staf zijn vertrokken. Vorig jaar gebeurde dit nog op locatie (Van Heugten Transport). Dit jaar werd het op ons vertrouwde sportpark gedaan. Net als vorig jaar was ook dit jaar Daan Gerritsen namens DWG Fotografie weer van de partij. Naast een nieuwe teamfoto zijn er natuurlijk ook nieuwe portretfoto’s gemaakt van spelers en staf.

Onderaan de pagina de nieuwe foto’s. Maar wat is er gebeurt tijdens de zomerbreak.

Na een uiterst succesvol seizoen 2022/2023 waarin Scherpenzeel kampioen werd in de 1e klasse D van het zuidelijke district, werd ook nog eens in het district west-1 voor het eerst in de clubhistorie de bekerfinale bereikt tegen Eemdijk. Helaas ging deze verloren, maar anders waren dat wel de kersen op de taart geweest. Toch hielden we aan het bekertoernooi nog iets over, namelijk plaatsing voor de Landelijke TOTO KNVB BEKER. Daarin mochten we in de 1e voorronde aantreden tegen zondag 2e klasser Zwaluw VFC uit Vugt. Deze wedstrijd werd ruim gewonnen (1-5 red.). In de 2e voorronde treft Scherpenzeel op 20 september om 20:00 uur in Spakenburg de SV Spakenburg. Deze ploeg schaarde zich vorig seizoen nog bij de laatste 4 om de TOTO KNVB BEKER. Ze bereikten deze laatste 4 door in Utrecht te winnen van (FC Utrecht 1-4 red.)

VIERDE DIVISIE

Scherpenzeel begint het seizoen 2023/2024 dus in de Landelijke Vierde Divisie D. Een divisie met zowel zaterdag- als zondagclubs. Dat houdt voor ons in (omdat Scherpenzeel niet is aangemerkt als principiële zaterdagclub) dat we verplicht zijn ook op zondag te voetballen. In deze divisie heel veel nieuwe clubs die we gaan ontmoeten, maar ook clubs die we in het verleden al eens zijn tegen gekomen zoals: Excelsior’31 uit Rijssen, SDV Barneveld en VVOG uit Harderwijk.

Oldenzaal

Zaterdag 26 augustus start de competitie in de 4e Divisie. Scherpenzeel reist die dag af naar Oldenzaal om daar aan te treden tegen de plaatselijke KVV Quick’20. De wedstrijd in Oldenzaal start om 15:00 uur.

NIEUW

VERTROKKEN

Naam

Rob de Groot (assistent trainer)

Jur Rebergen

Tristan Wallet

Bryan Burgerhout

Pernelly Biya

Stijn Schipper

Freek de Oude

Dennis van den Berg

Komt over van:

HSV de Zuidvogels

VV Scherpenzeel Jeugd

Roda’46

Sparta Nijkerk

Sparta Nijkerk

DVS’33

DVS’33

SKV

Naam

Sven Slop (assistent trainer)

Coen Uyterwaal

Soufiane Laghmouchi

Arwin van Soest

Jouke van Elst

Stef Trommelen

Vertrokken naar:

FC Abcoude (hoofdtrainer)

Otterlo

Sportlust’46

SteDoCo

Otterlo

Lager elftal

Op de foto’s ontbreken: Mart Janssen, Sander Selhorst (staf), Remco Lankheet (ass. scheidsrechter) en Jacqueline Jonker (verzorging)