Startdag 2021/2022

Jaarlijkse startdag voor de jeugdafdeling

Ook dit jaar organiseerde de vv Scherpenzeel weer de jaarlijkse startdag voor de jeugdafdeling. Spelers van de A-selectie waren aanwezig om de jeugd wegwijs te maken in de verschillende delen van het voetbal. Maar voordat er begonnen kon worden, werd de jeugd in nieuwe kleding gestoken door Jumbo Mudde en de RegioBank. Helaas kon de heer Mudde niet aanwezig zijn bij de foto. Andy Advocaat van de RegioBank was wel aanwezig.

De foto’s hier onder geven een kleine impressie van de ochtend.

VV Scherpenzeel wint eigen minitoernooi

De middagsessie stond in het teken van de A-selectie. Nadat rond de klok van 13.00 uur de nieuwe team- en portretfoto’s waren gemaakt volgde de warming-up voor het eerste duel tegen VV Eemdijk wat uitkomt in de hoofdklasse B.

Na de warming-up volgde de teampresentatie aan het publiek door voorzitter Gijs van den Broek.

Rond 14.15 uur werd er afgetrapt voor de eerste wedstrijd van het minitoernooi met wedstrijden van 45 minuten. Scherpenzeel won van Eemdijk met 1-0, door een doelpunt van Tevfik Ceyar. Na een kleine onderbreking volgde de wedstrijd tussen SDVB (1e klasse) en Eemdijk. Eemdijk besliste deze wedstrijd door met 2-0 te winnen. Het slotstuk van deze middag was voor Scherpenzeel, wat nu aantrad tegen SDVB. Door de vele wissels was het spel beduidend minder dan tegen Eemdijk. Maar uiteindelijk wist Scherpenzeel toch de volle buit te pakken door ook deze wedstrijd met 1-0 te winnen. Het doelpunt voor Scherpenzeel werd gescoord door Luca Teske.

DE EINDSTAND

1 SCHERPENZEEL

2 Eemdijk

3 SDVB

2-6

2-3

2-0

Foto’s van de startdag en het minitoernooi seizoen 2021/2022