Samenvatting Scherpenzeel – MASV

Ook in speelronde twee komen we een voor ons onbekende tegenstander tegen

Zaterdag 2 september kwam het voor ons onbekende MASV uit Arnhem naar De Bree-Oost, Het enige wat we weten van MASV is dat oud speler van Scherpenzeel Ali Edan daar naar toe vertrok na zijn periode bij Scherpenzeel. In 2022 vertrok hij bij MASV om te gaan voetballen in een vriendenteam bij Arnhemia, maar die werden al snel uit de competitie gehaald, waarna Edan weer aansloot bij MASV met als doel promotie naar de 4e Divisie te bewerkstelligen, en met succes. Afgelopen seizoen nam Edan afscheid van het actieve voetbal bij MASV, en werd hij naast hoofdtrainer Dennis van Beukering één van de assistent trainers.

Na de overwinning in Oldenzaal is het zaak om die lijn door te trekken tegen MASV, wat in de eerste speelronde thuis nipt verloor van Rohda Raalte (1-2 red.). De Arnhemmers zal er dus alles aan gelegen zijn, en Edan in het bijzonder, om dat tegen Scherpenzeel goed te maken.

In de onderstaande beelden zien we hoe het zaterdag afliep op De Bree-Oost met de wedstrijd Scherpenzeel – MASV.