Samenvatting Zwaluw VFC – Scherpenzeel

Samenvatting van de TOTO KNVB BEKER wedstrijd tussen Zwaluw VFC en Scherpenzeel

Zaterdag 12 augustus 2023, voor Scherpenzeel de start op een nieuw seizoen. Door het fantastische districtsbekertoernooi van afgelopen seizoen plaatste Scherpenzeel zich voor de 1e kwalificatieronde van de landelijke TOTO KNVB BEKER. De loting heeft Scherpenzeel gekoppeld aan zondag 2e klasser Zwaluw VFC uit Vught. Ook zij hebben dus vorig seizoen, toen nog als 3e klasser een fantastisch bekertoernooi afgewerkt.

Zaterdag dus de eerste kwalificatieronde. Voor Scherpenzeel betekende dit een uitwedstrijd naar Vught. Daar het hier een zondag/zaterdag wedstrijd betreft was de aanvang om 18:00 uur. Voor de neutrale toeschouwer op voorhand een makkelijke tegenstander voor de BlauwWitten, want Scherpenzeel is immers vanaf dit seizoen 4e divisionist. Of dit ook het geval was zien we in de onderstaande samenvatting tussen Zwaluw VFC en Scherpenzeel.