De Verlenging

VV Scherpenzeel bij in “De Verlenging”

De verlenging, het sportprogramma bij TV Gelderland. VV Scherpenzeel had van TV Gelderland een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de quiz “De verlenging” De opname hiervan vonden plaats in de studio van TV Gelderland in Arnhem. Een afvaardiging van de toen nog zaterdagsectie vertrok richting Arnhem.

Onder hen waren dat: Mark Croese, Joost van der Hart, Gert-Jan Hazeleger, Kees van der Hoeven, Folkert Pol, Willem van de Pol, Peter van Setten, Aad van Veen, Gert-Jan Veldhuizen, Henk Wagensveld en Mark Wagensveld.

Wellicht ben ik nog iemand vergeten, maar dat hoor ik dan graag van jullie.

Media Henkie had deze uitzending destijd opgenomen (VCR)  en deze opname gedigitaliseerd. De beeldkwaliteit is niet van onze huidige tijd, maar het is altijd leuk om de uitzending van toen nog eens terug te kijken.

Veel plezier, en wat een jonge koppies!!!

https://youtu.be/_7uQ78H485s