A-selectie seizoen 2018/2019

1e Klasse D seizoen 2018/2019

Na het succes van het jubileum seizoen 2017/2018 waarbij Scherpenzeel op glansrijke wijze kampioen werd, mag de succes formatie starten in de 1e klasse D. van het zaterdag amateurvoetbal.

Scherpenzeel begon redelijk aan het seizoen, met 2 overwinningen en 3 gelijke spelen deed Scherpenzeel mee in de middenmoot. Maar van de vijf volgende wedstrijden werden er maar 2 gewonnen en gingen er 3 verloren.

Van de eerste zes wedstrijden na de winterstop werden er drie gewonnen, twee verloren en eenmaal werd er gelijk gespeeld. Op dat moment had Scherpenzeel nog uitzicht op nacompetitie voor promotie. Maar toen ging het mis, er werd er maar liefst zevenmaal op rij verloren. Alleen de laatste wedstrijd thuis werd nog met 5-2 gewonnen van De Merino’s.

Scherpenzeel beëindigde het seizoen met een negende plaats met 31 punten.