Samenvatting SDVB – Scherpenzeel

Speelronde 14 in de 4e Divisie D. Seizoen 2023/2024

SDV Barneveld en Scherpenzeel kruisen de degens op sportpark Norschoten. Tijdens de voorbereiding speelde beide team ook al tegen elkaar, toen op een bijveld omdat het hoofdveld voorzien werd van een nieuwe kunstgrasmat. In die wedstrijd won Scherpenzeel in de laatste minuut met 3-2 door een doelpunt van Stijn Willigenburg. Vorige week leden zowel SDVB als Scherpenzeel een nederlaag, SDVB bij Rohda Raalte met 1-0. En Scherpenzeel verloor voor het eerst dit seizoen in de 4e Divisie, en wel thuis van AZSV uit Aalten met ook 1-0. Wie herstelt zich het beste SDVB of Scherpenzeel of houden beide teams elkaar in evenwicht? Scherpenzeel moet het stellen zonder een 7-tal spelers. Stijn Schipper en Guido den Daas zijn ziek, en door blessures ontbreken Eef van Riel, Tristan Wallet, Timo Jochemsen en Freek de Oude, Pernelly Biya is geschorst na zijn dubbele gele kaart van vorige week.

Hoe het afliep op Sportpark Norschoten ziet u in onderstaande samenvatting.

Media Henkie

Samenvatting SDVBarneveld – Scherpenzeel