A-selectie seizoen 2017/2018

2e Klasse G seizoen 2017/2018

Het seizoen 2017/2018 kunnen we omschrijven als een jubileum seizoen met een fantastisch slot. Nagenoeg het hele seizoen was Scherpenzeel verwikkelt in een kampioensstrijd met Veensche Boys uit Nijkerkerveen. Maar zo tegen het einde seizoen begonnen de “”Veeners”” punten te verspelen, waar Scherpenzeel wel telkens de volle buit pakte.

Tijdens de jubileum week werd Lunteren met 3-0 verslagen, en toen was niet meer de vraag of Scherpenzeel kampioen zou worden, maar wanneer?

Uiteindelijk werd dat dus 12 mei 2018 in en tegen Lelystad ’67. Een spannende pot met een doelpunt en een rode kaart voor Dittgher Aarsen, een gestopte strafschop van Coen Uyterwaal en nog een rode kaart voor Lelystad. Uiteindelijk bepalen Ismail Ouaddouh en Tefvik Ceyar de eindstand op 1-3, en daarmee het kampioenschap voor Scherpenzeel.