Startdag 2023/2024

Dè Jaarlijkse startdag voor de jeugdafdeling van VV Scherpenzeel

19 augustus was het weer zover. Dè jaarlijkse startdag voor de jeugdafdeling van VV Scherpenzeel. Vorig jaar moesten de spelers en staf van de A-selectie nog verstek laten gaan, maar dit jaar gaven zij weer acte de préséance om de aanwezige jeugd weer wegwijs te maken in de verschillende onderdelen van de voetbalsport.

Ook Rijnders Sport was weer aanwezig op onze koopjesmarkt, om u te adviseren of om Scherpenzeel kleding aan te schaffen.

Na afloop kregen alle jeugdleden een VV Scherpenzeelbal, en gingen zij met de selectie op de foto. Na afloop greep de jongste jeugd de gelegenheid aan om hun bal te laten signeren door de spelers van de A-selectie.

De foto’s hier onder geven een kleine impressie van deze ochtend.