A-selectie seizoen 2014/2015

3e Klasse D seizoen 2014/2015

Na het overtuigende kampioenschap in de 4e klasse H, mocht Scherpenzeel wederom onder trainer Dennis Koorn het gaan proberen in de 3e klasse. Het zou een lang seizoen worden, met een geweldige apotheose.

Op 14 maart 2015 stond er voor Scherpenzeel een belangrijke uitwedstrijd op het programma, en wel de buren “ruzie” met Valleivogels. Scherpenzeel kon namelijk beslag leggen op de 2 periodetitel, daarvoor hadden de Zelers aan een gelijkspel genoeg. Maar de Vogels was er natuurlijk alles aan gelegen om dat te verhinderen.

Maar helaas voor hen nam Scherpenzeel genoegen met een 0-0 eindstand en plaatste zich zo voor de nacompetitie. Scherpenzeel eindigde dat seizoen als 4e in de eindstand.

De nacompetitie startte Scherpenzeel met een tweeluik tegen de Utrechtse studenten vereniging Odysseus ’91.. De uitwedstrijd werd nog met 4-3 verloren, maar in de thuiswedstrijd werd met 2-1 gewonnen waardoor Scherpenzeel zich plaatste voor de finale tegen TOV uit Baarn.