Samenvatting Argon – Scherpenzeel

1e ronde knock-out fase KNVB districtsbeker west1

Na de nederlaag in blessuretijd tegen Spakenburg (1-0), werd Scherpenzeel gekoppeld voor de districtsbeker aan het Mijdrechtse Argon. Vier keer eerder speelde beide teams tegen elkaar. Het leverde Scherpenzeel slechts één overwinning op (2-0). Dat gebeurde thuis op 15 februari 2020, de doelpuntenmakers toen waren Kevin Sissing en Mark de Graaf. Dat zelfde seizoen op 19 oktober 2019 speelden we in Mijdrecht 2-2. De dubbele ontmoeting in het seizoen 2000/2001 werd tweemaal verloren( thuis 0-2 en uit met 5-1). Nu stonden beide teams voor het eerst tegenover elkaar voor de districtsbeker.

Hoe het Scherpenzeel verging in Mijdrecht ziet u in onderstaande samenvatting.

Media Henkie

Samenvatting Argon – Scherpenzeel