Laatste oefenwedstrijd prooi voor Scherpenzeel

Scherpenzeel heeft zijn laatste oefenwedstrijd voor de competitiestart gewonnen van Zuidvogels

In aanloop naar de competitie toe wist Scherpenzeel ook zijn laatste oefenwedstrijd in winst om te zetten. Het Huizense De Zuidvogels werd op De Bree-Oost met 2-0 verslagen, door twee treffers van Bryan Burgerhout. Tijdens de voorbereiding moest Scherpenzeel alleen in VV Hoogland zijn meerdere erkennen, 1-3 verlies. Verder werd er gewonnen van VV Eemdijk (3e Divisie) 1-2, van SV Orion (4e Divisie) 7-1, van SDV Barneveld (4e Divisie) 2-3 en van HSV de Zuidvogels (1e Klasse). En in de 1e kwalificatieronde voor de TOTO KNVB BEKER werd er gewonnen van Zwaluw VFC (zon. 2e klasse) 1-5.

Van de wedstrijd tegen De Zuidvogels staat hieronder een fotoreportage.