Presentatie nieuwe selectie!

Aanstaande woensdagavond is de presentatie van de nieuwe selectie.

Een jaarlijks terugkomend item bij de VV Scherpenzeel is na het vertrek van diverse spelers, dat daarvoor ook nieuwe spelers worden aangetrokken. Zoals een ieder heeft kunnen zien in de laatste samenvatting, namen we op grootse wijze afscheid van Coen Uyterwaal, Soufiane Laghmouchi, Arwin van Soest, Stef Trommelen, Jouke van Elst en assistent trainer Sven Slop.

Waar spelers gaan, komen dus ook weer nieuwe. Zo heeft VV Scherpenzeel zich weten te versterken met o.a. Tristan Wallet, Bryan Burgerhout, Danny de Leeuw, Pernelly Biya, Dennis van den Berg, Stijn Schipper, Freek de Oude en uit de jeugd opleiding van Scherpenzeel Jur Rebergen.

Aanstaande woensdag zal de nieuwe selectie gepresenteerd worden in de kantine van VV Scherpenzeel, de aanvang is 20.00 uur.