Drie nieuwe versterkingen voor Scherpenzeel

Scherpenzeel versterkt zich met nog drie nieuwe spelers spelers.

Dennis van den Berg
Stijn Schipper
Freek de Oude

Na de al eerder bekende versterkingen Tristan Wallet (Roda ’46), Danny de Leeuw (GVVV), Bryan Burgerhout en Pernelly Biya (beide Sparta Nijkerk) is het VV Scherpenzeel gelukt om zich te versterken met een nieuwe keeper, die de concurrentie strijd aan moet gaan met Stef Brummel. Dennis van den Berg is de opvolger van de naar Otterlo vertrokken Coen Uyterwaal. De 23 jarige sluitpost komt over van 3e klasser SKV uit Wageningen, waar hij al jaren een betrouwbare sluitpost is.

Verder heeft Scherpenzeel zich versterkt met Stijn Schipper en Freek de Oude, beide spelers komen over van DVS ’33 uit Ermelo. De 20 jarige verdediger Schipper speelde in het seizoen 2020/2021 in de JO19-1 en in 2021/2022 in de O23-1, afgelopen seizoen in de O23-1 en heeft hij mogen ruiken aan het 3e divisie niveau bij het 1e elftal.

Van middenvelder Freek de Oude is niet zoveel bekend, alleen dat hij het afgelopen seizoen bij de 023-1 van DVS ’33 speelde samen met Schipper, en daar zijn nodige doelpunten heeft mee gepikt.

Ik wens alle nieuwe spelers heel veel plezier toe bij onze mooie club.