Samenvatting Scherpenzeel – DTS’35 Ede

Zaterdag 13 mei, 22e speelronde in de 1e klasse D. seizoen 2022/2023

De return wedstrijd van zaterdag 12 december 2022. Op sportpark Inschoten speelden we in de opkomende mist. DTS en Scherpenzeel hielden elkaar tot aan de rust in evenwicht. Na de rust liep Scherpenzeel in de 60e en 65e minuut uit naar een 1-3 voorsprong door twee doelpunten van Arwin van Soest. DTS deed in de 78e minuut nog iets terug, Maar weer Arwin van Soest gooide kort voor tijd de wedstrijd op slot, door met zijn hattrick de 2-4 aan te tekenen.

Zaterdag kon Scherpenzeel dus thuis kampioen worden. Er diende dan nog wel gewonnen te worden van DTS. Maar DTS is aan een uitstekende serie bezig. Na de nederlaag thuis tegen Achilles’29 (0-2) en een week later bij LRC een gelijkspel (3-3) werd er in de laatste acht duels geen punt meer verspeeld.

Hoe het zaterdag afliep, en of Scherpenzeel kampioen werd ziet u in de onderstaande samenvatting.