Sven Slop nieuwe hoofdtrainer FC Abcoude

Met ingang van het seizoen 2023/2024 wordt Sven Slop de nieuwe hoofdtrainer van FC Abcoude

Assistent trainer Sven Slop gaat aan het einde van het seizoen VV Scherpenzeel verlaten voor een nieuw avontuur bij FC Abcoude zo is te lezen op hun website.

Wij wensen Sven heel veel plezier toe met zijn nieuwe uitdaging.

Sven volgt momenteel de UEFA A opleiding en is in die hoedanigheid als assistent trainer verbonden aan eersteklasser VV Scherpenzeel. Verdere trainingservaring heeft hij opgedaan bij onder andere: ASC Nieuwland, FC Utrecht, Sparta Nijkerk, USV Hercules en WWNA. Sven heeft sportmanagement gestudeerd en is in het dagelijks leven buurtsportcoach en coördinator van de vakgroep beweegonderwijs in Amersfoort.

Sven is sociaal vaardig en is bekend met de dynamiek die een dorpse vereniging met zich meebrengt. Hij is ambitieus en een exponent van de nieuwe generatie voetbaltrainers. Hierbij staat een gedegen communicatie met spelers, technische staf en andere belanghebbenden centraal. Daarnaast is er aandacht voor de ontwikkeling van het team en het individu, gebruikmakend van technologische hulpmiddelen, eigentijdse oefenvormen en de ontwikkeling van de speelwijze en daarbij horende spelprincipes. Door zijn sportmanagement ervaring kan Sven ook op een breder (organisatorisch) vlak van toegevoegde waarde zijn voor de verdere professionalisering van FC Abcoude.

Het bestuur wenst Sven veel plezier en succes in zijn nieuwe rol en kijkt erg uit naar de samenwerking. Welkom bij FC Abcoude!

Bestuur FC Abcoude

Bron: FC Abcoude