VV Scherpenzeel Jeugd VoetbalKamp 2024

Het VV Scherpenzeel Jeugd VoetbalKamp 2024 was weer groot succes.

Ook dit jaar had de Voetbalkamp commissie van VV Scherpenzeel weer een aantrekkelijk programma georganiseerd voor al haar jeugdleden, van onze smurfen tot en met de Junioren. Maar liefst 108 jeugdleden hadden zich ingeschreven voor dit voetbalkamp 2024. De meivakantie staat dan bij onze voetbalvereniging in het teken van tal van voetbalactiviteiten en ontspanning. Voor de oudste jeugd werd weer een tentenkamp opgetrokken voor de overnachtingen en konden de allerjongsten de nacht doorbrengen bij hun ouders/verzorgers. De maaltijden werden verzorgd door tal van vrijwilligers die op gepaste wijze de handen uit de mouwen staken om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De woensdagavond werd begonnen met een heuse BINGO. Hierna traditiegetrouw het avond/nachtspel, wat zich deze keer ophield op de linie waar een Spokentocht was georganiseerd. Na terugkomst op het sportpark werden de deelnemers getrakteerd op een midnight snack.

Op donderdagochtend voegden de kleinsten onder ons zich op het voetbalveld om daar tot de lunch hun activiteiten te ontplooien. De O12 t/m de O19 werden per bus(jes) vervoerd naar recreatie gebied Zeumeren. Daar werden de jongens en meisjes de fijne kneepjes van het waterskiën en het suppen bijgebracht. Na de lunch werd de jongste jeugd ook per bus naar Zeumeren vervoerd om zich daar te vermaken in het Schateiland. De oudere jeugd vertrok rond 14.00 uur weer naar de club, om daar hun vrijetijd te besteden. De jongste jeugd was rond 17.00 uur ook weer terug. Na het diner gingen kleinsten naar huis, en vertrokken de oudere naar The MAXX in Veenendaal. Daar konden ze hun kunsten vertonen bij de ultra moderne bowlingbanen afgewisseld met Glowgolf.

De vrijdag staat traditiegetrouw in het teken van een toernooi, in de ochtend, uiteraard de penaltybokaal in de middag. En als klap op de vuurpijl de befaamde Bonte Avond. Tijdens de penaltybokaal werd duidelijk dat de winnaar van vorig jaar Melle den Daas onttroond zou worden. Dit jaar mag Miles de Ruiter de trofee voor een jaar thuis een mooi plekje geven. Mede door het fantastische weer werd ook dit kamp weer een ware happening, voor zowel groot als klein.

Tot slot willen wij ALLE sponsors en vrijwilligers die ook dit kamp weer tot een succes hebben gemaakt heel hartelijk danken. Het is onmogelijk om iedereen persoonlijk te noemen, we zouden zomaar iemand kunnen vergeten, en dat is wel het laatste wat we willen.

Ook dit jaar zijn er weer de nodige foto en video opnames gemaakt. Al deze opnames zijn verwerkt en staan hieronder.

De video blokken zijn gesplitst, de ene met de kampactiviteiten, en het andere blok speciaal voor de Bonte Avond.

Daarnaast is er nog een fotoalbum met in totaal 274 foto’s, deze staat onder de 2 videoblokken.

Geniet nog even na, en voor diegene die dit gemist hebben door bijvoorbeeld een vakantie, schuif deze eens op naar een andere datum en laat ook UW kind zo’n onvergetelijke VoetbalKamp meemaken.

Media Henkie