Danny de Leeuw toch niet naar Scherpenzeel!

GVVVer Danny de Leeuw komt terug op zijn besluit.

Danny de Leeuw was na 9 jaar GVVV toe aan een nieuwe uitdaging stond er op 1 maart te lezen. De Leeuw speelde amper na lang blessureleed. Maar wat is er nog meer gebeurd in de laatste 4 maanden, we zullen gaan gissen maar zeker weten doen we het niet. Feit is wel dat dit voor Scherpenzeel een aderlating is. Spelers met dergelijke kwaliteiten en ervaring wil je graag in je team hebben.

GVVV heeft het slim gespeeld. De Leeuw veelvuldig een basisplaats gegeven richting het einde van de (na)competitie en hem belangrijk gemaakt. De technische leiding van de Veense club heeft daarna nog maar eens flink op hem ingepraat en misschien nog wel de buidel getrokken.

Dan maar verder met kerels die wel willen, en nog zijn van een man een man een woord en woord. Dit refererend aan vorig seizoen toen Scherpenzeel via de nacompetitie degradeerde uit de toenmalige hoofdklasse. Toen hadden we zoiets van, als de aangetrokken spelers nu maar niet weggaan. En dat deden ze niet! Zij vormden de basis van het succes in de 1e klasse, en zullen nu de kar gaan trekken met de aangetrokken spelers om succesvol te zijn in de 4e divisie.

Danny het gaat je goed, maar voor velen heb je afgedaan.

Media Henkie