Competitie indeling Scherpenzeel 1

Scherpenzeel is komend seizoen ingedeeld in de 4e divisie D.

In het kader van de reiskosten is dit wel dè afdeling waar je in moet zitten. Scherpenzeel is als enige uit het district West-1 in deze 4e divisie ingedeeld. In deze divisie spelen 10 clubs op zaterdag en 6 op zondag.. Verder komen we drie clubs tegen uit het hoge noorden. En verder gaan de reizen vooral naar het oosten. In totaal zal er zo’n 2984 km moeten worden afgelegd, dat is gemiddeld over 15 uitwedstrijden 198,93 km.

Onder het KNVB motto dat met het samenvoegen van zaterdag- en zondagclubs er meer derby’s moesten komen en minder reizen, komt in de vierde divisie D dus bedrogen uit. Onderstaand alle clubs waar Scherpenzeel komend seizoen tegen gaat spelen inclusief de normale speeldag en aanvangstijd en de reisafstand.