Samenvatting Scherpenzeel – S.V.W.

Alweer de laatste wedstrijd van het seizoen 2022/2023.

De returnwedstrijd van afgelopen 25 februari, waarin Scherpenzeel de 1e periode veroverde. Scherpenzeel won toen met 8-2 van SVW. De doelpunten werden gescoord door: Arwin van Soest 2x, Olivier Pilon 2x, Stijn Willigenburg 2x, Lars ten Teije en Corné Davelaar.

Beide teams konden zaterdag vrijuit spelen. SVW is gedegradeerd naar de 2e klasse, en Scherpenzeel is zoals we weten kampioen geworden, en gepromoveerd naar de 4e divisie.

Na afloop van de wedstrijd werd er nog afscheid genomen van de vertrekkende spelers: Coen Uyterwaal (Otterlo), Jouke van Elst (Otterlo), Stef Trommelen (gaat lager spelen), Arwin van Soest (SteDoCo) en Soufiane Laghmouchi (Sportlust’46). en van de Sven Slop de zingende assistent trainer, die bij FC Abcoude hoofdtrainer wordt. Mannen bedankt voor jullie mooie tijd bij Scherpenzeel, het gaat jullie goed, succes met jullie nieuwe uitdaging en we blijven jullie volgen.

Verder wil ik iedereen bedanken voor het kijken naar de samenvattingen van zowel de thuis- als uitwedstrijden. Hopelijk kan en mag ik in de 4e divisie weer proberen samenvattingen te maken. Op een hoger niveau gelden nu eenmaal andere regels.

De eerste training op het nieuwe seizoen staat gepland voor 18 juli, de eerste oefenwedstrijd voor 22 juli, maar die is nog niet bevestigd. Verder staat de eerste officiële wedstrijd van het seizoen 2023/2024 gepland voor zaterdag 12 augustus, als Scherpenzeel in de 1e voorronde van de TOTO KNVB beker uitkomt.

En hoe de laatste wedstrijd van het seizoen verliep ziet u in onderstaande samenvatting

Scherpenzeel neemt afscheid in stijl!!