Topscorersklassement seizoen 2022/2023

Eindstand topscorersklassement bij VV Scherpenzeel levert twee winnaars op.

De eindstand van het topscorers klassement is bekend. In de overall stand zijn er maar liefst twee winnaars. Dat zijn Olivier Pilon en Arwin van Soest, met beide 30 doelpunten. Maar omdat de competitie nu eenmaal zwaarder weegt, mag Olivier Pilon zich de topscorer noemen van VV Scherpenzeel in het seizoen 2022/2023.

Scherpenzeel scoorde veel dit seizoen getuige de ranglijst. In totaal scoorden we 139 maal, waarvan twee eigen doelpunten van NIVO Sparta. Van die 139 scoorden we 88 maal in de competitie, 35 in het bekertoernooi en 16 maal in oefenwedstrijden. Op de laatste dag kon er nog een topschutter toegevoegd worden, good old Jouke van Elst scoorde twee maal in zijn afscheidswedstrijd, waarvan één uit een strafschop.

Dit is het eindklassement van het seizoen 2022/2023.

Media Henkie