Bijeenkomst dames 30+ – 7 tegen 7

Goed bezochte bijeenkomst voor het dames 7 tegen 7 – 30+ voetbal

Op initiatief van Maaike, Madeleine en Rachel was er afgelopen woensdag een bijeenkomt in de kantine van VV Scherpenzeel over het dames 30+ 7 tegen 7 voetbal Deze avond werd door een 16 tal dames bezocht. Maaike vertelde in grote lijnen wat de bedoeling is, en hoe het een en ander er volgend seizoen (2023/2024) uit moet komen te zien.

Alvorens het team bij de KNVB in te schrijven staan er eerst een aantal trainingen in mei en juni op de rol. De eerste training is vrijdagavond 12 mei om 20.00 uur, en staat onder leiding van de hooftrainer van het 1e mannenteam Koen Janssen. Als deze trainingen zijn afgerond wordt er besloten of het team al dan niet wordt ingeschreven. De dames zijn erg enthousiast dus………….

Als het resultaat is dat het team wordt ingeschreven, dan zijn de dames nog opzoek naar een aantal sponsors mbt wedstrijdkleding, tassen en wat er nog meer bij komt kijken. Dus sponsors, als jullie dit initiatief zo leuk vinden en daarbij een steentje willen bijdragen, neem dan even contact op met Maaike Pol.