Info avond 30+ dames voetbal 7 tegen 7 bij VV Scherpenzeel

Bij Scherpenzeel wil men het damesvoetbal weer nieuw leven inblazen

Op initiatief van Maaike Pol, Madeleine Heinen en Rachel Bijl willen zij het dames voetbal weer nieuw leven in te blazen bij de VV Scherpenzeel. Daarom organiseren ze een informatie avond over hoe dit er uit moet gaan zien. Er zijn zo her en der al dames gepolst en die vinden dit een fantastisch initiatief.

Damesvoetbal is overigens niet onbekend voor de ouderen onder ons bij Scherpenzeel. Want in de jaren tachtig/negentig was er al een damesteam bij Scherpenzeel. Zij speelden toen op veld 5 (het huidige hockey veld) hun thuiswedstrijden.

Voetbal ervaring is niet vereist!!

Dus dames in de leeftijd van 30+ en vindt je dit ook een fantastisch initiatief, kom dan aanstaande woensdagavond naar de kantine van VV Scherpenzeel. De aanvang is 20.00 uur.

De hoofdtrainer van het 1e elftal Koen Janssen heeft de toezegging gedaan dat hij de eerste training zal verzorgen .