Scherpenzeel plaatst zich voor de TOTO KNVB BEKER!!

Scherpenzeel bereikt na de beker zege op het Amsterdamse AGB de halve finale districtsbeker West 1 en een ticket voor de voorronde van de TOTO KNVB BEKER!!!

Zaterdag 8 april 2023 de kwartfinale van de KNVB Districtsbeker West1 tussen VV Scherpenzeel en het Amsterdamse VV AGB. Een wedstrijd tussen twee 1e klassers, de ene op zaterdag (Scherpenzeel) en de andere op zondag (AGB). Deze wedstrijd staat in het teken van wie gaat zich plaatsen voor de halve finale, en voor een plaats in de 1e voorronde van de TOTO KNVB BEKER welke start in het weekend van 12/13 augustus.

Het wordt een wedstrijd waarin nogal gebeurt, gemiste kansen, onterecht afgekeurde goals, niet gegeven strafschoppen en een scheidsrechter (Ferit Akkaya) die in het dagelijkse leven buschauffeur is in hoe kan het ook anders Amsterdam.

Het is ditmaal een lange samenvatting, ga er dus maar eens goed voor zitten.