GEEN samenvatting van Nivo Sparta – Scherpenzeel

Zaterdag 1 april, 19e speelronde in de 1e klasse D. seizoen 2022/2023

Dit was de returnwedstrijd van afgelopen 12 november 2022. Het was destijds de eerste ontmoeting tussen beide teams. Vandaag dus de tweede ontmoeting, ditmaal in Zaltbommel op Sportpark De Watertoren. De wedstrijd van vorig jaar zullen ze nog niet vergeten zijn, want na 31 minuten was toen de wedstrijd al gespeelt, door doelpunten van Lars, Olivier en Timo stond het al 3-0. Scherpenzeel won de wedstrijd uiteindelijk met 4-0 door nog een doelpunt in de laatste minuut van Ramazan Leebeek.

Helaas vonden ze het bij Scherpenzeel niet nodig om mij mee te nemen naar Zaltbommel voor opnames van de wedstrijd, aanvang 15.00 uur. De bus was al veel eerder vertrokken 12.30 uur (voor een rit van 50 minuten) en het koste waarschijnlijk te veel moeite om mij even in te seinen.

Vandaar géén samenvatting van deze wedstrijd.