Samenvatting Alkmaarsche Boys – Scherpenzeel

Donderdag 23 maart de 1/8 finale KNVB districtsbeker West 1

Na overwinningen in de knock-out fase op Roda ’46 na strafschoppen (1-1 – 7-6 red.), Robinhood (4-0 red.) en vorige maand op Zuidvogels (4-3 red.) moesten de blauwwitten ditmaal uit naar Alkmaar, om daar aan te treden tegen zondag 4e klasser Alkmaarsche Boys.

Alkmaarsche Boys versloeg in de Knock-out fase achtereenvolgens 3e klasser Always Forward uit Hoorn na strafschoppen. In de reguliere wedstrijd stond Alkmaarsche Boys met 3-1 achter, maar scoorde in de 95e minuut de 3-3, daarna 4e klasser SV Parkstad uit Amsterdam (6-2 red.) en 2e klasser Victoria uit Loosdrecht (2-1 red.)

Hoe het donderdagavond afliep zien we in onderstaande samenvatting van de wedstrijd VV Alkmaarsche Boys  –  VV Scherpenzeel