Samenvatting DUNO D – Scherpenzeel

Zaterdag 18 maart, 17e speelronde in de 1e klasse D. seizoen 2022/2023

De return van zaterdag 29 oktober 2022. Na het gelijke spel in Sliedrecht de kans om dat recht te zetten tegen DUNO uit Doorwerth. Lars ten Teije opent voor Scherpenzeel al vroeg de score (5e minuut red.). Daarna vergeet Scherpenzeel zowel voor als na de pauze verder afstand te nemen. DUNO komt halverwege de tweede helft op gelijke hoogte, Bjorn zet dan in de 85e minuut Scherpenzeel weer op voorsprong, maar net als een week eerder tegen Sliedrecht maakt nu DUNO in de extra tijd de gelijkmaker. En zo loopt Scherpenzeel ten tweede male tegen onnodig puntenverlies aan.

Hoe het zaterdagmiddag afliep ziet u in de samenvatting van de wedstrijd VV DUNO D. – VV Scherpenzeel.

Samenvatting VV DUNO – VV Scherpenzeel