Samenvatting Scherpenzeel – Sliedrecht

Zaterdag 11 maart, 16e speelronde in de 1e klasse D. seizoen 2022/2023

De return wedstrijd van 15 oktober vorig jaar. Scherpenzeel kwam in die wedstrijd al vroeg op voorsprong (3e minuut red.) door een doelpunt van Lars ten Teije. Bij rust had Scherpenzeel al een comfortabele voorsprong van 1-3. Na de rust verzuimde de ploeg deze verder uit te bouwen waardoor de blauwwitten in de slotfase de deksel op de neus kregen met twee late doelpunten (82e en 94e minuut red.) van Sliedrecht. En zo eindigede de wedstrijd dus in 3-3. Voor Sliedrecht een gewonnen punt, maar voor Scherpenzeel twee onnodige verlies punten.

Hoe het zaterdag afliep zien we in onderstaande ruime samenvatting van de wedstrijd VV Scherpenzeel – VV Sliedrecht