Media Henkie compleet vernieuwd!!

Welkom op de compleet vernieuwde website van Media Henkie

Sinds 28 juni 2019 online, en de afgelopen 5 weken de website compleet vernieuwd. Een nieuwe provider, een nieuw platform, een nieuw uiterlijk maar met alle items die er al opstonden. Alleen uit de nieuwsberichten heb ik het een en ander verwijderd, dit omdat het géén relevante nieuwsberichten meer waren.

Verder hebben de nieuwsberichten en de rechter kolom met daarin de agenda een ander uiterlijk gekregen. Het aantal nieuwsberichten op de homepage uitgebreid tot de laatste 7 (was 4 of 5). Oudere berichten kunt u onderaan de pagina door bladeren door op volgende te klikken.

Als jullie dan toch naar beneden aan het scrollen zijn, dan zien jullie rechtsonder een lichtblauw pijltje tevoorschijn komen, als je daar met de muis overheen gaat wordt deze oranje en als je erop klik ga je weer terug naar de top van de pagina. Onder de nieuwsberichten staan de meest populaire pagina’s, door weer onder links naar andere websites en de social media knoppen.

Verder staan er op de website 35 fotoalbums. Het merendeel vinden jullie terug onder de menu items van: VV Scherpenzeel en VV Scherpenzeel Jeugd. Hier staan nog altijd de feesten, kampioenschappen, promoties, voetbalkampen en de startdagen. Met in totaal 7409 foto’s is dit zeker nog eens de moeite van het bekijken waard.

Heel veel lees en kijk plezier op de vernieuwde website.

Met vriendelijke groet,

MEDIA HENKIE