Soufiane Laghmouchi naar Sportlust’46

Soufiane Laghmouchi vertrekt na dit seizoen bij VV Scherpenzeel en maakt in de zomer de overstap naar Sportlust’46. De club uit Woerden speelt om het kampioenschap van de Derde divisie.

De balvaardige Laghmouchi is bezig aan zijn tweede seizoen bij Scherpenzeel en was afgelopen zaterdag nog tweemaal trefzeker bij de koploper van de eerste klasse D. De 32-jarige aanvaller speelde het verleden 167 wedstrijden in de Keuken kampioen divisie en was onder meer actief voor FC Volendam, AGOVV, FC Emmen, TEC en GVVV.

Op de website van Sportlust’46 zegt TC lid Cees Pels het volgende over de aanwinst:
“Soufiane is een aanvallend ingestelde speler die op alle posities in de aanvalslinie uit de voeten kan, daarnaast heeft hij een neusje voor de goal. Hij bezit precies de creativiteit en het scorend vermogen wat wij nog zochten”.

Bon: Voetbal Gelderland